طراحی و راه اندازی خط تولید wpc و لاکتوز

فراخوان حل مساله
شرح مساله

آب پنير به عنوان يكي از فرآورده هاي جانبي فرآوري شير، مايع زرد رنگي است كه پس از تهيه پنير به دست مي آيد. 40 تا 90 % ويتامين هاي محلول در شير وارد آب پنير مي شود. تاکنون راهکارهایی همچون تولید انواع پودر آب پنیر، لاکتوز، WPC و WPI از این پساب غنی و با ارزش ارائه شده است که اصلی ترین مرحله تولید این محصولات از آب پنیر، روش جداسازی ذرات مورد نظر و نوع غشاء مورد استفاده می باشد. اهمیت این موضوع در تولید لاکتوز از شیر نیز قابل توجه است و چالش مورد نظر طراحی و راه اندازی خط تولید محصولات WPC35 و WPC80 از آب پنیر و همچنین لاکتوز از شیر و آب پنیر می باشد.

وضعیت :

در حال انجام

کلید واژه ها :

لاکتوز - آب پنیر - wpc

حوزه های مرتبط :
  • مواد غذایی
شرایط همکاری :

قابل مذاکره

مهلت ارسال پروپوزال :

1400/02/15

نحوه ارسال پروپوزال :

proposal@shariftto.ir