بهینه سازی کیفیت جو مالت سازی

فراخوان حل مساله
شرح مساله

امروزه در دنیا مسأله تغذیه و غذا به یکی از مهم‌ ترین مباحث مدیریتی هر کشوری تبدیل شده است، مسأله‌ ای که می‌تواند موجب ضعف یا قدرت جوامع مختلف شود. ایران یکی از کشورهایی است که در تولید محصولی مانند جو عموما مشکلی نداشته است اما به‌رغم مزیت‌های بسیاری که جو نسبت به برخی دیگر از محصولات استراتژیک دارد توجه کمتری به آن می‌شود. اصلی ترین محصولی که از جو گرفته می شود مالت جو است. در حال حاضر جو تولید شده در داخل برای تولید مالت بازدهی و کیفیت مطلوب را ندارد، بنابراین برای جلوگیری از خروج ارز و افزایش کیفیت عصاره مالت بایستی در واقع جو مصرفی اصلاح شود و این امر مؤسسه توسعه فناوری و نوآوری شریف را بر ایجاد بستری مناسب برای یافتن راهکاری نوین و عملیاتی با موضوع « چالش بهینه سازی کیفیت جو مالت سازی » واداشته است. کلیه علاقه مندان می توانند در این چالش شرکت کنند و به ارائه راهکارهای نوآورانه خود بپردازند.

وضعیت :

در حال انجام

کلید واژه ها :

جو- مالت - کشاورزی - جوانه زنی - پروتئین - درصد ضایعات - اصلاح بذر

حوزه های مرتبط :
  • مواد غذایی
شرایط همکاری :

قابل مذاکره

مهلت ارسال پروپوزال :

1400/02/15

نحوه ارسال پروپوزال :

proposal@shariftto.ir