عصاره رازک

فراخوان حل مساله
شرح مساله

رازک گیاهی دو پایه، علفی، چندساله و بالا رونده است و بیشتر در نواحی شمال ایران می‌روید. مواد مؤثره درون گل های ماده رازک شامل ترکیبات رزینی ، تانن ها، اسانس و فلاونوئیدها می باشند که هومولون مهمترین ترکیب رزینی موجود در گل های رازک را تشکیل می دهد. مهمترین مواد تشکیل دهنده هومولون را، « آلفا و بتا اسیدهای تلخ » تشکیل می دهند و مقدار آن در ارقام مختلف و همچنین در قسمت های مختلف گل متفاوت است. رازک به عنوان یک فاکتور نگهدارنده و طعم دهنده در صنایع غذایی به ویژه برای تهیه ماءالشعیر استفاده می شود و مسئول طعم تلخ در ماءالشعیر است. حال آنچه مؤسسه شریف را بر برگزاری چالش «عصاره رازک » واداشته است، بومی سازی این عصاره ارزشمند و کاربردی و جلوگیری از خروج ارز می باشد.

وضعیت :

در حال انجام

کلید واژه ها :

رازک - عصاره گیری - ماءالشعیر- آبجو- هومولون - آلفا اسید - بتا اسید - تلخی

حوزه های مرتبط :
  • مواد غذایی
شرایط همکاری :

قابل مذاکره

مهلت ارسال پروپوزال :

1400/02/15

نحوه ارسال پروپوزال :

proposal@shariftto.ir